ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΗΠΕΔΩΝ Greek English

Κανονισμός Χρήσης Γηπέδων Από τα Μέλη Ο.Α.Α.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ: 
Δικαίωμα χρήσης των γηπέδων έχουν αποκλειστικά τα Mέλη του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου.

ΣΚΟΠΟΣ:Σκοπός του παρόντος κανονισμού είναι η καταγραφή των κανόνων, που πρέπει να εφαρμόζονται για τη χρήση των γηπέδων από τα Mέλη, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του Ομίλου.

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ: 

Αρμόδιοι και υπεύθυνοι για την σωστή εφαρμογή του παρόντος κανονισμού είναι η Γραμματεία και τα Μέλη του Δ.Σ.

1. ΓΕΝΙΚΑ
Όλα τα μέλη μπορούν να χρησιμοποιούν τα γήπεδα, χωρίς περιορισμό εφόσον αυτά είναι ελεύθερα. Πριν μπουν στο γήπεδο, οι παίκτες θα πρέπει να ενημερώνουν την γραμματεία. 

2. ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 
Εφόσον δεν υπάρχει διαθέσιμο γήπεδο κατά την άφιξή τους , τα μέλη ενημερώνουν την γραμματεία προκειμένου να εγγραφούν στο αμέσως επόμενο ελεύθερο γήπεδο. Εάν υπάρχουν παίκτες που περιμένουν να αδειάσει το γήπεδο για να παίξουν και ανεξάρτητα ενδεχόμενης κράτησης, δεν επιτρέπεται ένας παίκτης να παίξει πάνω από μια ώρα ( μονό ή διπλό). Σε περίπτωση που η γραμματεία δεν λειτουργεί, ισχύει η σειρά προτεραιότητας. Ο παίκτης που αποχωρεί από τους χώρους του Ομίλου χάνει την σειρά προτεραιότητας.

3. ΩΡΑ 
Παίκτες που άρχισαν να παίζουν πριν ή μετά την ακριβή ώρα , ώρα έναρξης παιχνιδιού θα θεωρηθεί η πιο κοντινή ακριβής ώρα ( π.χ. 17:20 = 17:00 ενώ 17:35 = 18:00).

4. ΑΓΩΝΕΣΣε περίπτωση αγώνων ( τουρνουά, πρωτάθλημα , ladder κλπ) που διοργανώνει ο Όμιλος, τα μέλη που κλείνουν γήπεδο μετά από ήδη προγραμματισμένο αγώνα, θα περιμένουν την λήξη του αγώνα για να παίξουν.

5. ΧΡΗΣΗΗ χρήση των γηπέδων από τα μέλη γίνεται με τον προβλεπόμενο βασικό εξοπλισμό δηλαδή ρακέτες και μπάλες , ο αριθμός των οποίων δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος των τεσσάρων.

6. ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
 
Μέλος που παίζει με προπονητή δεν μπορεί να κλείνει γήπεδο την ίδια μέρα.

7. ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣε κάθε περίπτωση που δημιουργείται πρόβλημα και δεν είναι δυνατή η λύση του με την εφαρμογή του κανονισμού αυτού , τη λύση δίνει κάποιο από τα Μέλη του Δ.Σ. ή ο υπεύθυνος της Γραμματείας.

Καιρός  Click for Akrotiri, Cyprus Forecast Πως να μας βρείτε 
View Famagusta Tennis Club in a larger map
txtViewTheWeather 
Κοινωνική δικτύωση