ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΗΠΕΔΩΝ Greek English

Δραστηριότητες

Ο Όμιλος Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου (ΟΑΑ) επιδιώκει την άσκηση και την ψυχαγωγία και συμβάλλει στην ανάπτυξη και καλλιέργεια του αθλήματος κι άλλων δραστηριοτήτων μεταξύ των μελών. Παρέχει στα μέλη του τη δυνατότητα καθημερινής άσκησης, σωματικής και πνευματικής χαλάρωσης και ψυχαγωγίας.
 
Έχει οργανώσει και λειτουργεί με δαπάνες του, σχολή από μίνι-τένις για παιδιά ηλικίας 5 έως 7 χρονών από τα σχολεία των γύρω περιοχών. Σε κάθε σχολική περίοδο ασκούνται περίπου 350 παιδιά χωρισμένα σε τμήματα ανάλογα με την ικανότητά τους, από μίνι-τένις έως και αγωνιστικό τένις. Ο Όμιλος συμμετέχει σε όλα τα πρωταθλήματα τένις με αξιόλογες επιδόσεις των αθλητών του. 

Ο Όμιλος είναι Πλήρες Μέλος της Ομοσπονδίας Αντισφαιρίσεως Κύπρου από το 1972 και έχει την δική του ομάδα, από αθλητές του Ομίλου, και συμμετέχει ανελλιπώς στο ετήσιο Διασωματειακό πρωταθλήματα της Ομοσπονδίας. Στις εγκαταστάσεις του ομίλου διεξάγονται κάθε χρόνο πρωταθλήματα προγραμματισμένα από την Ομοσπονδία, αλλά και διάφορα εσωτερικά πρωταθλήματα. 

Παράλληλα με τις δραστηριότητες του τένις, ο Όμιλος διαθέτει και τμήμα αγωνιστικού Ladder αλλά και 
τμήμα φυσικής κατάστασης για τους επίλεκτους αθλητές του Ομίλου.

Καιρός  Click for Akrotiri, Cyprus Forecast Πως να μας βρείτε 
View Famagusta Tennis Club in a larger map
txtViewTheWeather 
Κοινωνική δικτύωση