ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΗΠΕΔΩΝ Greek English

Ετήσια Γενική Συνέλευση

Σάββατο, 21-Μαρτίου-15

 

                                                          Ετήσια Γενική Συνέλευση 2015


Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ομίλου το Σάββατο 14/03/2015 και ώρα 11.00 π.μ.. Προεδρεύων της Γενικής Συνέλευσης ήταν ο Σταύρος Ιωαννίδης. Ο απερχόμενος Πρόεδρος κος Ροδίων Παναγιώτου στην ομιλία του, αφου ευχαρίστησε τα Μέλη του ΔΣ για τη συνεργασία που είχε μαζί τους αναφέρθηκε εν συντομία στα αθλητικά κοινωνικά δρώμενα του Ομίλου ως επίσης και στα έργα που πραγματοποιήθηκαν στον Όμιλο τη τελευταία διετία.

Στα αθλητικά δρώμενα του Ομίλου αναφέρθηκε στις επιτυχίες των αθλητριών Μαρία Σιοπαχά Jovana Knezevic Μάρα Αργυρίου Κλειώ Ιάννου και  Μαριλένα Παπαδοπούλου ως επίσης και για όλα τα πρωταθλήματα και εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Όμιλο.

Αναφέρθηκε επίσης στο μεγάλο επίτευγμα του Ομίλου τα νέα ανακαινισμένα γήπεδα με την ακρυλική επιφάνεια Plexipave, στα γήπεδα του Μινι Τένις στην αναβάθμιση του εξωτερικού χώρου του Ομίλου και του εσωτερικού.

Σημαντικό γεγονός ήταν η βράβευση από την ΟΑΚ που έλαβε ο Όμιλος μας Αριστείο της ΟΑΚ για την πορεία του διαχρονικά και την επαναδραστηριοποίηση του.

Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης, διεξήχθηκε ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο καταρτίστηκε σε σώμα τη Πέμπτη 19/03/2015.

Πρόεδρος Κώστας Κάσινος
Αντιπρόεδρος Ροδίων Παναγιώτου
Γεν. Γραμματέας Σταύρος Ιωάννου
Ταμίας Κώστας Σιοπαχάς
Έφορος Αθλήματος Ελένη Πηλαβά
Έφορος Αθλ. Εγκαταστάσεων Γιάννος Βωνιάτης
Έφορος Εντευκτηρίου Κλάρα Νικολάτος
  
Πίσω
Καιρός  Click for Akrotiri, Cyprus Forecast Πως να μας βρείτε 
View Famagusta Tennis Club in a larger map
txtViewTheWeather 
Κοινωνική δικτύωση